Για εμάς και διάφορα άλλα υλικά που πιθανόν να σας ενδιαφέρουν

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο METROPOLIS Χαλανδρίου

Το Σάββατο 28/4 πραγματοποιήσαμε την 3η κινητοποίηση μέσα σε μια εβδομάδα. Εργαζόμενοι και απολυμένοι με τη στήριξη αλληλέγγυων και κατοίκων της περιοχής συγκεντρωθήκαμε έξω από το κατάστημα του Χαλανδρίου. Το συγκεκριμένο κατάστημα βρίσκεται υπό καθεστώς έξωσης και πιθανότατα θα είναι και το επόμενο που θα κλείσει ο Ανδρέας Γ. Κουρής (το 11ο στο σύνολο 13 καταστημάτων).

Με κείμενο που μοιράσαμε, πανό, και ντουντούκα ενημερώσαμε πελάτες, περαστικούς και κατοίκους της περιοχής για την εργασιακή κόλαση και το καθεστώς ομηρίας που έχει επιβάλει στους εργαζόμενους ο Ανδρέας Γ. Κουρής.

Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για τα νόμιμα και αυτονόητα. Είμαστε αποφασισμένοι να κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις  μας όσο ο εξαφανισμένος Ανδρέας Γ. Κουρής συνεχίζει να αρνείται  να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του.

Εμείς οι εργαζόμενοι στα Metropolis απαιτούμε: την άμεση καταβολή των καθυστερούμενων μισθών μας, τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας, την άμεση εξόφληση των αποζημιώσεων των απολυμένων συναδέλφων μας, την κατοχύρωση της καταβολής των αποζημιώσεών μας σε περίπτωση πτώχευσης.
Εργαζόμενοι/ες  - Απολυμένοι/ες στα καταστήματα Metropolis

Μετά  το Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ) και το Σύλλογο Μεταφραστών Επιμελητών Διορθωτών (ΣΜΕΔ), ψηφίσματα αλληλεγγύης στον αγώνα μας εξέδωσαν ο Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου Αττικής και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»:

Δεν υπάρχουν σχόλια: