Για εμάς και διάφορα άλλα υλικά που πιθανόν να σας ενδιαφέρουν

Συναυλιακό διήμερο αλληλεγγύης και οικονομικής ενίσχυσης των απολυμένων στα καταστήματα metropolis (28-29/11/2012)

«Ο Ανδρέας Κουρής (ιδιοκτήτης του ομίλου MAD) κατάφερε μέσα σε τρία χρόνια από τότε που εξαγόρασε την αλυσίδα καταστημάτων Metropolis να βάλει λουκέτο σε 12 καταστήματα!».
«Αυτή τη στιγμή εκκρεμούν εναντίον του δεκάδες μηνυτήριες αναφορές από την επιθεώρηση εργασίας για μη καταβολή δεδουλευμένων και αποζημιώσεων απόλυσης, ενώ ταυτόχρονα παραβιάζει δικαστική απόφαση η οποία δικαιώνει τους απολυμένους και δίνει προτεραιότητα στην εξόφλησή τους».
Έχοντας περάσει το μεγαλύτερο μέρος του 2012 σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις ζητώντας την καταβολή των δεδουλευμένων αλλά και των νόμιμων αποζημιώσεών μας, προχωράμε στη διοργάνωση συναυλιακού διήμερου αλληλεγγύης και οικονομικής ενίσχυσης των απολυμένων των Metropolis την Τετάρτη 28 και Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στο An Club με τη συμμετοχή μερικών εκ των καλυτέρων εκπροσώπων της ελληνικής αγγλόφωνης underground σκηνής. Κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης: 5 Ευρώ. Οι πόρτες ανοίγουν στις21:00.
Για περισσόετρες πληροφορίες για των αγώνα των εργαζόμενων και των απολυμένων από τα καταστήματα μετρόπολις στο blog τους εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: